Indisk kyckling

Okej ,nu gör jag kycklingen själv utan att ta hjälp av beppe, jag måste ju faktiskt lära mig att göra mat .. och sen är vårat kök så trångt att det är smidigare om bara en lagar mat..
Sen la vi ju ut kycklingen ur frysen igårkväll, så den borde ju ha tinat iaf.

Ska bara till affären och köpa ett äpple och kaffegrädde . Eller äpplet ska jag kanske strunta i , det är nog inte så gott att ha i kycklingen, jag får se vad jag hittar.

Okej , det fick bli ett äpple , det låg där ensamt när jag gick förbi, jag kunde bara inte lämna det ensamt, chansen hade ju varit att en annan hade kommit och köpt det och gjort något så mycket mer spännande med det än stoppade i en äckel kyckling , men chansen fanns också att det skulle hamna i soporna med massa annat päckel , så jag valde att ta äpplets öde till kycklingen .. Vem har sagt att min kyckling kommer bli kass?

Jag går hem med min grädde och äpple och är glad över att göra min första gryta , Indisk gryta för att vara exakt ,
Jag går efter receptet så att inget går fel, jag bryner lök, och sånt.. hackar äppelbitar ...
och så tar jag tag i kycklingklumpen som ligger på bänken och öppnar den ... jag tror ite mina ögon , är detta kyckling !?

shitshitshitshitshitshitshitshitshitshitshitshitshit!

Ja det står kronfågeln på påsen , detta måste vara en kyckling!

VARFÖR SA INGEN TILL MIG, ELLER VARFÖR SKREV INGEN PÅ PAKETET ATT KYCKLINGEN VAR RÅ OCH BLODIG!? Känns som att jag håller i ett dött barn, en människa. 

okej , jag måste fixa det här , beppe måste ju få mat !

Jag sätter på p3 på högsta volym , blundar och tar i den slämmiga nakna döda kycklingen ... Jag försöker skära av lite kött från den, men den är alldeles för bening och det knakar, jag hackar den istället som med en yxa, då skär jag mig i nageln , och det börjar blöda, faaan också! Jag försöker tvätta händerna och sätter på ett bamseplåster, Jag höjer volumen på p3 och bryter istället av två vingar och ben , tårarna rinner och jag bara skakar, herregud! jag pallar inte detta ! I ren panik och stortjutande kastar jag den knappt rörda kycklingen i soporna och springer ut i bara strumor med den till soptunnorna ,

Om det inte vore nog med det träffar jag grannen i trappan ..
Där står jag helt blodig och söndergråten och försöker le och se trevlig ut...
Han stannar upp ock tittar på mig, ger mig shit-vad-har-hänt-ska-jag-ta-hand-om-dig-eller-ska-jag-slänga-idg-i-bilen-och-
dra-till-falbyggden-direkt-?-blicken

Jag struntar i han och springer in i lägenheter utan att ens säga hej , Jävla moderatgubbe som inte fattar hur jobbit det är att göra kyckling ! Nu vet hela timmersdala att jag är kass på att laga döda råa kycklingar, eller kanske att jag sitter hemma och slaktar min beppe..

Men Icke, Beppe är inte hemma och ingen kan nu hjälpa mig, jag ringer gråtande till mamma , men hon sover, pappa kan ingenting om hur man hanterar kycklingar... Mormor fattar ännu mindre.

Här står jag och skakar, jag låter allt ligga och tänker lägga upp en plan.
Jag ska ta en paus, jag behöver andas lite , lugnan ner mig. Herregud! Jag lägger mig ner och försöker läsa lite i da vinci koden .. Jag läser två radera utan att fatta en skit, ne jag är kissenödig, jag måste gå på toa. ne föresten .. fan vad ska jag köpa till beppe i julklapp ? ANNA DU HAR DELAR AV EN DÖD KYCKLING I KÖKET !!! HALLÅ GÖR NÅGOT! !

PLAN A:
Andas,

När jag var liten gick jag i terapi , för att jag inte kunde sova om jag var själv vaken kvar , fråga mig inte varför men jag fick lixom panik och kände mig mest ensam i hela världen när jag skulle sova . Då ialla fall fick jag lära mig att andas i en fyrkant, eller cirkel , eller var det trekant.? ... jag lyssnade iallafall aldrig på vad terapeuten pratade om då. Jag önskar jag hade gjort det nu!

Jag sätter mig ner och försöker komma på ett eget sätt att andas på, för att inte svimma i en akutsituation då man befinner sig i kycklingchok !

Jag tar en alvedon , och sen blundar jag , och tar alla kycklingslamsor jag kan hitta på bänken och slänger alltihop i grytan.. lägger locket på , tar en alvedon till , och går och sätter mig och tittar på tv och försöker äta godis och känna smaken

Beppe får ta hand om resten när han kommer .

Först 10 min senare känner jag att jag har blöta strumpor . och ser att jag satt på plåster på fel finger...

Det var sista gången jag gav mig på att laga mat.

RSS 2.0