BIO

Jag , Beppe, hans bror med sin tjej skulle gå på bio idag . Jag var hur kissenödig som helst. Ni vet så där mycket så man inte riktigt vet var man ska ta vägen.. Hursomhelst jag får tag i en toalett. Och kämpar förjäves med att försöka låsa om mig innan jag sätter mig, men det går lixom inte riktigt som det borde, någonting är fel på det där jävla låset, och ska det krångla länge till komemr jag att tillslut kissa på mig!  

Jag är så insatt i hur låset egentligen ska fungera, så jag märker inte när en skitsnygg kille öppnar dörren. Han går liksom med huvudet före på något vis. Så när jag väl upptäcker hans huvud är han radan inne halvvägs med det in på toan. Jag får panik och bara smäller igen dörren av ren reflex med en superkraft utan dess like. Men gess what ? Någonting stoppar mig, dörren går inte igen . Jag inser plötsligt att hans huvud är i vägen . hanstår där helt groggy mellan dörren och dörrkarmen och man kan nästan urskilja alla stjärnor som cirkulerar över hans huvud.  Jag som fortfarande är panikslagen förstår inte riktigt vad det är jag har gjort. Utan puttar istället ut hans huvud och smällerr igen dörren ännu hårdare.

När chocken lagt sig och jag börjar inse att jag kanske skadat någon ikväll. Går jag ut , OBSERVERA .Jag har inte hunnit att kissa. Jag går ut från toan och killen är borta, och jag hör ett flämtande ljud från dörren bredvid. DET ÄR HAN . Jag smider medans gärnet är varmt och skyndar ut ur bion och småspringer till buffalo och kissar istället.

RSS 2.0